• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. februar 2013 - Renault

Ny softroader fra Renault

Renault præsenterer livsstilsbilen Scenic Xmod.

Renault Scenic Xmod er navnet på en ny livsstilsbil fra Renault, som bygger på Renault Scenic/Grand Scenic. Renault Scenic Xmod er navnet på en ny livsstilsbil fra Renault, som bygger på Renault Scenic/Grand Scenic.

Renault

En ordentlig portion livsstil
Øget frihøjde, andre for- og bagkofangere, samt et avanceret system til kørsel under forskellige forhold. Det er kernen i Renaults nye livsstilsbil – Scenic Xmod.

Billeder af den nye Renault Scenic Xmod, der kan ses live på biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts, er netop blevet offentliggjort.

Billederne afslører familiebilen Renault Scenic, tilsat en ordentlig portion livsstil. Renault Xmod har fået øget frihøjde i forhold til den normale Scenic. Samtidig har den fået et rigtig soft road look. Det betyder blandt andet tagrails, andre kofangere for og bag, andre alufælge og en rå front med LED lys.

Søg brugt Renault her!

Extended Grip
Men det er ikke kun design. Indenfor er der tilføjet et system, der øger vejgrebet ved forskellige typer underlag. Systemet hedder Extended Grip og gør manuelt føreren i stand til at indstille bilens traction control, så den klarer sand, mudder, sne etc på den bedst mulige måde. Der er tre forskellige indstillingsmuligheder i systemet. Expert, Road og Loose Ground.

Renault Scenic Xmod ser terrængående ud, men det er ikke en 4x4, selv om der tidligere faktisk har været en Renault Scenic med træk på alle fire.

Renault Scenic Xmod kommer til Danmark i første halvår af 2013 – men det er endnu for tidligt at sige noget om prisniveauet.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.