• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. december 2001 - Mazda

Ægte gaderacer

Ny sportsvogn fra Mazda til kombineret gade og racerkørsel

Roadsteren Mazda NR-A er beregnet til både racerløb og persontransport. Roadsteren Mazda NR-A er beregnet til både racerløb og persontransport.

Af Jeppe Lykke Hansen
Mazdas seneste roadster giver fartglade japanere mulighed for at afreagere lige så tosset, de vil. Men kun i weekenden.

Roadsteren Mazda NR-A, der vil kunne indregistreres til almindeligt gadebrug, skal samtidigt kunne køre i store Mazda-sponsorerede racerløb i weekenden.

Ekstraudstyr til racerbiler
NR-A er udrustet med en 1,6 liters motor og kan købes med noget temmelig utraditionelt ekstraudstyr som eksempelvis firepunkts sikkerhedsseler, sikkerhedsbur og store trækkroge.

Bilen skal være udstyret med racerudrustningen for at deltage i NR-A-løbene, der er officielle racerløb, godkendt af den japanske automobil føderation.

Race på offentlig vej eller ej
Det bliver så spændende at se, om NR-A-kørerne kan komme ned i gear, når de skal ud på offentlig vej efter løbene, eller om de racer videre ude i samfundet.

Prisen på grundmodellen uden sikkerhedsbur bliver 2.048.000 japanske yen svarende til præcis 132.462,59 kroner - Hvis ikke du lige kan din yen-kurs i hovedet.

For godt 600 kroner per løb vil NR-A-ejerne kunne leje en race-pakke med racer-dragt, hjelm og mekaniker-crew.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.