• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2001 - Mitsubishi

Storbyracer fra Mitsubishi

Konceptbil viser vejen mod kommende kompakt sportsvogn

Konceptbilen CZ3 Tarmac er forstudiet til en eventuel kommende storbyracer fra Mitsubishi. Konceptbilen CZ3 Tarmac er forstudiet til en eventuel kommende storbyracer fra Mitsubishi.

Af Jeppe Lykke Hansen
Mitsubishis konceptmodel CZ3 Tarmac er et "tæt på virkeligheden" bud på en kompakt firedørs sportsvogn, baseret på Mitsubishis rallybil Lancer Evolution VII.

Sikker sport
CZ3 Tarmac er udrustet med AYC, Active Yaw Control og ACD, Aktivt Center Differentiale, der skal sikre, at de sporty køreegenskaber holder hele vejen rundt i kurverne og ikke sender bilen i grøften.

CZ3 Tarmac har 250 centimeters akselafstand og måler 385 centimeter i længden, 175 i bredden og 142 i højden.

1,5 liter GDI
Motoren er en ny 1,5 liters GDI motor med turbo og intercooler, og gearskiftet foregår ved hjælp af Mitsubishis trinløse CVT gear.

Førerkabinen rummer blandt andet en gearvælger, der minder om rallybilernes sekventielle gearskifte, rødt interiør, sort/grå rallysportssæder og store runde instrumenter.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.