• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. september 2012 - Renault

Paven bliver helt elektrisk

Pave Benedict XVI får en elektrisk Renault Kangoo.

 Pavens nye Pavemobil er en 100 % eldrevet Renault Kangoo Z.E. Bilen er naturligvis specialudbygget så Paven kan sidde komfortabelt. Pavens nye Pavemobil er en 100 % eldrevet Renault Kangoo Z.E. Bilen er naturligvis specialudbygget så Paven kan sidde komfortabelt.

Renault

Paven kører Renault Kangoo

Renault har netop doneret en elbil til hans højhed Pave Benedict XVI.  Bilen er baseret på en Kangoo Maxi Z.E. og er viderudviklet i samarbejde med den franske opbygger Gruau, så den imødekommer de behov Paven har.

Pave Benedicht XVI modtog onsdag den 5. september en helt ny Pavemobil. Bilen skal benyttes på Pavens sommer-residens og er hvid og bærer Pavens våbenskjold. Bilen er baseret på Kangoo Maxi Z.E., der er 4.6 meter lang og måler 1.8 meter i bredden. Elmotoren er helt den samme som sidder i den almindelige Kangoo Z.E. - nemlig 44 kw/t og et batteri, der sikrer en rækkevidde på 170 km.

Bilen er udstyret så den kan rumme fire personer, og er udstyret med to helt specielle komfortable sæder bagi. Desuden har den et tag, der kan åbnes og sidevinduerne kan fjernes.
Bilen blev overrakt ved en ceremoni i går og naturligvis var det CEO hos Renault Carlos Ghosn, der overrakte Paven nøglerne til sin nye bil. Udover Pavemobilen fik Vatikanets sikkerhedskorps også en elektrisk Kangoo.

Vurdér din brugte bil gratis på Bilpriser.dk

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.