• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. december 2001 - BMW

Sporty Mini

Den knap så mini Mini Cooper charmer sig ind overalt

British is best, men BMW er nu heller ikke tosset. Kombinationen af de to tegner til at blive en kæmpesucces. British is best, men BMW er nu heller ikke tosset. Kombinationen af de to tegner til at blive en kæmpesucces.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den nye Mini Coopers miks af tysk teknik og engelsk charme er gået rent ind hos de bilglade tyskere.

Ved en læserafstemning afholdt af det tyske bilblad Sportauto, stemte over en tredjedel af deltagerne på Mini Cooper i kategorien årets mest sporty bil under 35.000 D-mark (133.000) kroner, hvilket gjorde den til en klar vinder.

Årets bil i England
Men det er ikke første gang, at den lille scorebil har charmet sig ind foran konkurrenterne. Tidligere i år blev Mini Cooper kåret som årets bil i England af læserne af det engelske Auto Ekspress.

I begrundelsen for den udnævnelse skrev Auto Express, at selvom man umiddelbart skulle tro, at den ville være super-rival til andre små biler, er den nærmere konkurrent til nogle af de bedste og meget dyrere biler fra sportsvognsmarkedet.

Dyr i Danmark
Desværre kan Mini'en ikke forventes at blive en stor spiller på det danske marked, da en pris på omkring de 300.000 kroner nok vil afskrække de fleste.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.