• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. november 2001 - Volkswagen

Topløs Beetle

Den nye VW Boble Cabriolet er måske lige på trapperne

Der er endnu ikke frigivet billeder af den kommende cabriolet, da den ikke er officielt bekræftet, så her er taget skåret af på computer. Der er endnu ikke frigivet billeder af den kommende cabriolet, da den ikke er officielt bekræftet, så her er taget skåret af på computer.

Af Jeppe Lykke Hansen
Nu kommer en af verdens genfødte klassikere i som cabriolet - I hvert fald, hvis vi skal stole på den engelske Auto Express.

Surprise
Ifølge Auto Express har Volkswagen planer om et stort surprise-release af den nye Beetle Cabriolet ved Detroit Motorshow i januar. Altså ifølge folk med inside information, der har lækket oplysningen til Auto Express.

Stoftag
Den nye cabriolet-boble skulle meget mod tidens tendenser være udstyret med et "gammeldags" manuelt betjent stoftag. Men det er måske i virkeligheden meget passende for en genfødt klassiker.

Et manuelt betjent stoftag har naturligvis også sine fordele som en lavere egenvægt og et full-size bagagerum i forhold til mere teknisk avancerede løsninger med hårdt folde-tag.

75 til 150 heste
Motormæssigt skulle den nye cabriolet starte med en 1,4 liters benzinmotor med 75 hestekræfter og slutte med et muskelbundt af en 1,8 liters med 150 hestekræfter. En turbodieselversion skulle også være planlagt til de mere dieselglade lande i Europa.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.