• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. november 2001 - Seat

Ny Ibiza

Seats mest solgte model nogensinde kommer i ny udgave

Ibiza er med 2,7 millioner eksemplarer Seats bedst sælgende model nogensinde. Nu kommer den nye model. Ibiza er med 2,7 millioner eksemplarer Seats bedst sælgende model nogensinde. Nu kommer den nye model.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den nye Seat Ibiza, som introduceres i Danmark i løbet af næste forår, får verdenspræmiere på Bologna Motor Show den 5. december.

Sportsinspireret
Den nye Ibiza er komplet nydesignet i forhold til forgængeren og har tydeligvis hentet inspirationen hos konceptbilerne Salsa og Tango.

Ifølge Seat er et af de mest betydelige fremskridt i Ibiza'en Seats nye undervognskoncept, der kombinerer sportsligt afstemte undervognskomponenter med en avanceret elektrohydraulisk servostyring og giver en meget præcis og direkte styring.

Kraftig diesel
Ibiza'en vil blandt andet kunne fås med en ny 1,9-liters TDI-motor med 130 hestekræfter, hvilket er den hidtil kraftigste dieselmotor i klassen.

Det bliver muligt at vælge mellem i alt tre forskellige 1,9 liters dieselmotorer: Den kraftige TDI'er, en SDI med 64 hestekræfter og en TDI med 100.

Benzin og tre cylindre
Også på benzinsiden er der tre forskellige motorer at vælge imellem: en nyudviklet trecylindret 1,2 med 64 hestekræfter, 16-ventilet 1,4 liters med 75 hestekræfter og en 16-ventilet 1,4 liters med 100 hestekræfter.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.