• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. november 2001 - Bilpriser.dk

Bilauktion på Biler for alle

Private får mulighed for udbyde bilen til 900 forhandlere

Folkene bag Bilpriser.dk har skabt Danmarks digitale bilauktion på Autocom.dk. Folkene bag Bilpriser.dk har skabt Danmarks digitale bilauktion på Autocom.dk.

Af Jeppe Lykke Hansen
Autocom A/S giver nu private særlig mulighed for at få den bedst mulig pris for deres bil ved hjælp af Internet-auktionen Autocom Bilauktion. På bilmessen "Biler for alle" i Messecenter Herning den 15. til 18. november 2001 afholdes en specialauktion for private bilejere via www.autocom.dk.

Autocoms medarbejdere vil fra Bilpriser.dk's stand hjælpe private forbrugere med at vurdere deres brugte biler, hvorefter en konsulent fra Autocom vil hjælpe med at beskrive forbrugerens bil på parkeringspladsen uden for messecentret. Det er kun muligt for private at sælge på auktionen.

Messeauktion
Under bilmessen afholdes så en Autocom Bilauktion, hvor den private bilejer løbende kan følge de bud på bilen, der kommer fra landets bilforhandlere.

Autocom Bilauktion har 900 bilforhandlere tilknyttet, hvilket giver private på messen en enestående mulighed for at få bud på den brugte bil fra hele bilbranchen og ikke kun fra de nærmest tre-fire forhandlere.

"Autocom Bilauktionen hjælper forbrugeren, der ikke har mulighed for at bruge dagevis på at køre land og rige rundt for at få den bedste mulige pris. Aldrig før har det været muligt for den private forbruger at sætte sin bil til salg over for hele bilbranchen på en gang. Og det sikrer at forbrugeren sparer tid og alligevel får den absolut bedst pris for sin bil," forklarer Autocoms direktør Peter Grøftehauge.

Sikker auktion
www.autocom.dk er udformet, så der ikke skal overføres penge via Internet. Auktionen sætter udelukkende sælger i forbindelse med højestbydende, hvorefter de to parter selv skal sørge for at udveksle bil og betaling. Og det sikrer køber og sælger som i en hver anden handel.

Autocom kendes i forvejen for Bilpriser.dk samt Autocom Prisberegning, der i dag bruges af over 1.000 danske autoforhandlere.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.