• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. oktober 2001 - Opel

Ny Vectra

Opel Vectra er blevet omfattende redesignet

Den nye Opel Vectra får et væsentlig mere markant udseende end forgængeren. Den nye Opel Vectra får et væsentlig mere markant udseende end forgængeren.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den nye Opel Vectra viser retningslinjerne for Opels fremtidige design, hvor Opel har lagt fortidens noget anonyme linjer bag sig.

Den første model på markedet bliver en firedørs sedan, som vil kunne fås med firecylindrede ecotec motorer fra 122 til 147 hestekræfter samt med dieselmotorer på 100 til 125 hestekræfter.

Som noget helt nyt bliver det også muligt at vælge en femtrins automatgearkasse med en manuel skiftefunktion.

Stor mellemklasse
Opel Vectra er også vokset med det nye design.

Akselafstanden er øget med seks centimeter, sporvidden er udvidet med 5,2 centimeter foran og 4,8 centimeter bagtil og højden er øget med 5,2 centimeter.

Premiere i marts
I de efterfølgende to år er det planen at udvide Vectra-modelprogrammet med flere nyheder indenfor kabineudformning, motorer og gearkasser.

Den nye Opel Vectra præsenteres for første gang for offentligheden på den international biludstilling i Geneve i marts næste år.

Den forventes at komme til Danmark enten i april eller maj 2002.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.