• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. oktober 2001 - BMW

Super-bimmer

Ekstrem racerbil fra BMW kommer i vild gadeversion

En BMW M3 GTR på danske plader ville koste det samme som en lille håndfuld parcelhuse. En BMW M3 GTR på danske plader ville koste det samme som en lille håndfuld parcelhuse.

Af Jeppe Lykke Hansen
Ved at droppe enhver form for komfort-udstyr og ved at anvende kulfiberforstærket plastic overalt, hvor det var muligt, har BMW skabt en vild gaderacer til rige bilentusiaster, der ønsker en ægte racerfornemmelse.

450 heste
BMW M3 GTR i gadeversionen er holdt så tæt som overhovedet muligt på racerversionen, der trækker hele 450 hestekræfter ud af sin 4 liters V8-motor.

Den to-sædede gadeversion af superraceren har dog skulle modificeres på visse punkter for at kunne godkendes til gadebrug, og det har skåret toppen af hestekræfterne. Men 350 hestekræfter burde nu også være rigeligt til de flestes behov.

Vild ydelse til vanvittig pris
Hvis du skulle have lyst til at erhverve dig en absolut komfortfri, men kompromisløs køremaskine, bør du nok overveje et alternativt land at købe den i.

Prisen med danske afgifter, hvis der nogensinde skulle være nogen, der ville betale for et dansk sæt nummerplader til sådan en, vil ligge på omkring seks millioner danske kroner.

------------------------------------------------------
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.