• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. september 2001 - Think

Think Ford

Fem Ford-forhandlere får el-bilen Think på programmet

Den er sød og nem at parkere, men med en pris på godt 187.000 kroner bliver den næppe en bestseller. Den er sød og nem at parkere, men med en pris på godt 187.000 kroner bliver den næppe en bestseller.

Af Jeppe Lykke Hansen
Fem danske Ford-forhandlere skal nu sælge den norske el-bil Think fra firmaet Think Mobility.

Den første model, der kommer på hylderne hos Ford-forhandlerne, er Think City, men Ford lover, at flere forskellige modeller vil følge.

Ford på norsk
Think Mobility er et datterselskab af Ford Motor Company, men bilen Think skal markedsføres som en selvstændigt mærkevare med en høj miljømæssig profil.

Billig i drift
Den lille el-bil kan transportere to voksne og deres bagage, men kun op til 85 kilometer mellem hver opladning, hvilket indskrænker bilens anvendelsesmuligheder noget.

En fuld opladning af bilen koster til gengæld kun omkring 18 kroner, hvilket giver en el-udgift på godt 21 øre per kilometer.

Og så er den gratis af parkere i København og på Frederiksberg.

Dyr at anskaffe
Men desværre gør en pris på 187.900 kroner el-bilen til et knap så økonomisk køretøj, når ulemperne ved køreegenskaber, rækkevidde og sikkerhed regnes med. Så den bliver næppe en bestseller herhjemme.

------------------------------------------------------
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.