• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. oktober 2000 - De danske bilimportører

Bella Center fyldt med bilnyheder og skandinaviske premierer

Copenhagen International Motor Show - Biler uden Grænser

Der vil være rig mulighed for at tjekke fede konceptbiler ud i Bella Center. Der vil være rig mulighed for at tjekke fede konceptbiler ud i Bella Center.

Mulighed for at se fremtidens biler sammen med hele det aktuelle udvalg
Biludstillingen i Bella Center på Amager står onsdag 8. november klar med et væld af nye biler - og mange bilnyheder, som her får deres premiere i Skandinavien. Al disponibel plads i centret er inddraget.

Flere nyheder kunne i starten af oktober ses på den store biludstilling i Paris og vises nu i november for første gang for et dansk og i øvrigt skandinavisk publikum.

Til og med søndag 19. november er der mulighed for at se og sammenligne det brede udvalg af biler på det danske marked - sammen med de seneste bilnyheder. Udstillingen byder også på en omfattende sektion med blandt andet udstyr til bilen. Der vises blandt andet dæk og fælge og gives råd om finansiering.

Udstillingen er international, og det betyder, at bilfabrikkerne står bag med lyst til også at vise såkaldte konceptbiler. De giver et fingerpeg om, hvordan fremtidens bilmodeller kommer til at se ud. Med nyt design og ny teknologi.

Prins Joachim åbner ballet
Hans Kongelige Højhed Prins Joachim åbner Copenhagen International Motor Show, og trafikminister Jacob Buksti er blandt talerne på åbningsdagen. Biludstillingen arrangeres af De Danske Bilimportører i samarbejde med Bella Center. De Danske Bilimportører kan fejre 60 års jubilæum i år. For 10 år siden besøgte over 200.000 gæster den forrige internationale biludstilling, også i Bella Center.

Med Billetnet i hurtigbanen
Danskerne kan for første gang købe billet til biludstillingen i Bella Center via Billetnet. Nogle har allerede sikret sig adgang. Med billetten fra Billetnet i hånden kan man overhale en eventuel kø og haste ind til de udstillede biler ad den særlige indgang, hurtigbanen "Fast Lane".

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.