• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2001 - Opel

Masser af plads i ny Opel

Fempersoners version af Opels varevogn Combo

Der bliver masser af plads til både bagage og passagerer i den nye Opel Combo Tourer. Der bliver masser af plads til både bagage og passagerer i den nye Opel Combo Tourer.

Af Jeppe Lykke Hansen
Opels varevogn Opel Combo, der endnu ikke har haft Danmarkspremiere, kommer også i en fempersoners udgave, hvor der bliver masser af plads at udfolde sig på.

Opel Combo Tourer afsløres for publikum på den internationale motormesse i Frankfurt. I Danmark kommer den dog først til salg til næste forår, mens varevognsversionen allerede kommer til januar.

Masser af plads
Fordelen ved en sådan bil er plads, plads og atter plads. Combo Tourer fås med to hængslede fordøre, to skydedøre og to sidehængslede bagdøre, hvilket sikrer let adgang for alle fem passagerer samt let adgang til at læsse og losse gods.

Med alle fem pladser besat har bilen stadig et 1.324 liter bagagerum, der måler 1,01x1,17x1,12 meter. Skal bagagen afdækkes, kommer volumen ned på 455 liter.

Med bagsædet slået ned, kommer bilens samlede lastekapacitet op på 2.700 liter.

Tre motorer
Det bliver muligt at vælge mellem tre forskellige motorer: en 1,6 liters benzinmotor og to 1,7 liter turbodieselmotorer med henholdsvis 65 og 87 hestekræfter.

------------------------------------------------------
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.