• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. august 2001 - Bilpriser.dk

Bilauktion på Internet

Folkene bag Bilpriser.dk skaber ny bilauktion til erhvervslivet

Firmaet Autocom, der også står bag Bilpriser.dk, laver nu en ny bilauktion til erhvervslivet. Firmaet Autocom, der også står bag Bilpriser.dk, laver nu en ny bilauktion til erhvervslivet.

Af Jeppe Lykke Hansen
Mange virksomheder har i dag selv besværet med at afsætte brugte biler på et usikkert marked, men dem vil firmaet bag Bilpriser.dk, Autocom A/S, nu komme til hjælp. Autocom har netop lanceret en ny bilauktion på internetadressen www.autocom.dk, som ifølge firmaet vil gøre det lettere og mere sikkert at handle biler for professionelle.

"Vi henvender os til alle virksomheder, som af og til skal sælge biler og gerne vil markedsføre dem over for en langt større kreds af købere end de nærmeste fire autoforhandlere. Det kan være brugte firmabiler, men også biler som eksempelvis advokater skal sælge for konkursboer eller biler, som finansieringsselskaber har fået retur fra kunder. Sælgeren, som under tilmelding af bilen udfylder et detaljeret kvalitetsbeskrivelsesskema, repræsenterer altså altid en virksomhed" fortæller Autocoms direktør Peter Grøftehauge.

Kontaktflade til hele bilbranchen
"På grund af vores nuværende markedsposition har vi mulighed for at markedsføre auktionens biler over for stort set hele den dansk bilbranche, så sælgeren sikres den bedst mulige pris," siger Peter Grøftehauge.

Auktionen er udformet, så kun bilforhandlere har adgang til både at købe og sælge, mens flåde-ejere, advokater, leasingselskaber, udlejningsfirmer og lignende udelukkende kan sætte biler til salg," siger Peter Grøftehauge.

Bilerne på auktionen tilmeldes løbende, hvorefter mindsteprisen godkendes af Autocom. Det koster ikke noget at tilmelde eller sælge biler, men det koster 800 kroner at købe en bil. Autocom har ansat to konsulenter til at køre rundt i landet og hjælpe forhandlere i gang med auktionen, men alle er velkomne til at gå ind på www.autocom.dk og tilmelde sig.

"Opstår der nogen form for tvivl, er vi klar til at hjælpe," udtaler Peter Grøftehauge.

Alle nye brugere skal først godkendes af Autocom for at få et brugernavn og et kodeord, der skal anvendes for at få adgang til auktionen.

Tid og penge
Peter Grøftehauge fremhæver, at fordelen ved Autocom Bilauktion er, at brugerne sparer en masse tid, penge og besvær ved at bruge systemet. Samtidigt giver systemet mulighed for at give sine biler maksimal markedsføring over for engrosmarkedet.

"Man sparer en kostbar arbejdsdag, og man slipper for at flytte bilen før, den rent faktisk er blevet solgt," uddyber han.

Udførlig beskrivelse
Alle biler på Autocom Bilauktion skal nøje beskrives ved hjælp af et kvalitetsbeskrivelsesskema, der printes ud fra forsiden af www.autocom.dk. Er bilen fejlbeskrevet, kan køber frit vælge at lade handlen gå tilbage.

Efter auktionen aftaler køber og sælger udveksling af bil og betaling over telefonen. Nøjagtig som på engros-markedet i dag.

"Vi mener, at det er sund fornuft. Du sparer kostbar arbejdstid, du slipper for at flytte bilen før, den rent faktisk er solgt, samtidigt med at vores budsystem sikrer, at både køber og sælger får den skarpest mulige pris," forklarer Peter Grøftehauge.

Ud over Bilpriser.dk kendes Autocom for vurderingsværktøjet Autocom Prisberegning, der i dag bruges af over 1.000 danske autoforhandlere.

LINK:
Autocom Bilauktion kan ses på:
www.autocom.dk

------------------------------------------------------
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.