• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. august 2001 - Audi

Ny A4 Cabriolet

Topløs Audi A4 kommer til Danmark i marts 2002

Audi A4 ligner forgængeren Audi Cabriolet, men alligevel tog den årevis at udvikle. Audi A4 ligner forgængeren Audi Cabriolet, men alligevel tog den årevis at udvikle.

Af Jeppe Lykke Hansen
Audi A4 Cabriolet har været meget længe undervejs, men nu kommer den. I næste måned præsenteres den topløse A4 for første gang for publikum på den internationale biludstilling i Frankfurt.

Vi kommer dog til at vente et halvt års tid, før vi ser bilen hos forhandlerne herhjemme. Den åbne firepersoners bil med fuldautomatisk kaleche og glasbagrude kommer først til Danmark i marts 2002.

Mere sport
Den nye cabriolets design rummer ikke den store fornyelse i forhold til forgængeren Audi Cabriolet, der var i produktion i ni år. Udseendet er gjort en smule mere sportsligt med blandt andet synlige udstødningsrør og dobbelt kølergrill. Aluminiumsundervognen er blevet mere sportslig og karrosseriet er 112 procent stivere end hos forgængeren.

Ved en ulykke skyder to styrtbøjler i løbet af millisekunder op bag bagsæderne, hvor de sammen med forruderammen skal beskytte passagererne både for og bag i bilen.

170 / 220 HK
I første omgang kommer valget til at stå mellem to kraftfulde V6-motorer på henholdsvis 170 og 220 hestekræfter, men senere kommer også en 150 hestes motor til. Cabrioleten fås enten med femtrins manuelt gear eller multitronic-gear.

Den nye Audi A4 Cabriolet er 4,57 meter lang og 1,77 meter bred, hvilket giver væsentligt mere kabineplads end i forgængeren.

Bagagerummet har en volumen på henholdsvis 315 liter og 246 liter, alt efter om taget er oppe eller nede.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.