• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. maj 2010 - Nissan

Qashqai nr. 1/2 mio (video)

Kunderne i hele Europa er vilde med Nissan Qashqai

Nissan Qashqai er utroligt populær, også som brugtbil. Nissan Qashqai er utroligt populær, også som brugtbil.

Nissan / Peter Grøftehauge - Autorola
Qashqai nr. 500.000
Nissan Qashqai er blevet en stor succes. Siden klassen af cross overs, lette SUV'er eller MPV'er, blev opfundet i 2007 er der langet 1/2 million Quashqai'er over disken. Nu er bilen introduceret i 2010-facelift.

Ikon for klassen
Nissan Qashqai er på kun få år blevet ikonet for cross over-klassen, som Golf er det for GTI klassen. Det har konkurrenterne fået øjnene op for, og biler som Peugeot 3008 og VW Tiguan m.fl. er siden kommet til.

Facelift og LED baglygter

Udvendigt er fronten strammet op med nye forlygter og en ny grill, ligesom bagenden er fornyet med et sæt nye baglygter med lysdiodeteknologien, LED. 2010-udgaverne har fortsat motorer, der kun lever op til Euro 4, og det betyder for flere af dieselmotorerne, at de ikke har partikelfilter. Den nye Quashqai fås med benzinmotorer på hhv. 1,6 og 2 liter.
Nissan Qashqai fås med enten forhjulstræk eller med træk på alle 4 hjul. Sidstnævnte løsning koster 23.000 kr. ekstra, men har man behov for at udnytte Qashqais tilladte påhængsvægt på 1.400 kg (2.0), kan 4-hjulstrækket være et oplagt valg.
Den nye Qashqai er netop kommet på markedet i Danmark og fås både i en kort udgave med plads til 5 personer samt i den længere udgave, Qashqai+2, der har 2 små ekstra sæder allerbagest.

Cross over analyse
Cross over klassen er hos Bilpriser.dk netop er blevet analyseret i MPV Analysen 2010. Her lander Qashqai totaløkonomisk ud ca. midt i feltet. Læs hele MPV Analysen 2010.

Få biler på brugtmarkedet
Brugtmarkedet tæller stadig relativt få biler og i Bilprisers bilbase er der idag ca. 60 brugte Qashqai til salg. Prisen for en personbil starter ved 206.000 kr. for en 2007 Qashqai 1.6 Visia med 20.000 km på tælleren, og dyreste Qashqai 1,5 dCi Tekna 2WD Connect er udbudt til 394.900 kr. Se hele udvalget af brugte Nissan Qashqai her.

Nissan har lavet denne spøjse video for at vise, at Qashqai er noget særligt:
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.