• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. juli 2001 - Land Rover

Fremgang for 4X4

Land Rover øger produktionen af Land Rover Freelander

Land Rover Freelanders lidt buttede stil har ikke afskrækket køberne. Land Rover Freelanders lidt buttede stil har ikke afskrækket køberne.

Af Jeppe Lykke Hansen
Land Rover har så stor succes med den populære Freelander, at de nu kan øge produktionen på fabrikken i Solihull med over 10 procent.

Udvidelsen finder sted i begyndelsen af september, hvor produktionen vil stige fra 1.750 til 1.950 biler per uge.

Fra øst til vest
Efterspørgselen har især været stor på verdens største marked for firehjulstrækkere, det nordamerikanske, hvor Freelander lanceredes sidste år, men også japanerne er vilde med den lidt buttede firehjulstrækker. Efter lanceringen af Land Rover Freelander V6, har Land Rover tredoblet sit salg i Japan.

På hjemmemarkedet Storbritannien, men også i resten af Europa er Land Rover Freelander allerede den mest solgte firehjultrækker.

For at dække den store efterspørgsel efter Freelander vil der blive ansat omkring 150 nye medarbejdere på fabrikken i Solihull, der i forvejen beskæftiger 8.317 medarbejdere.

Den øgede produktion af Freelander vil ske inden for rammerne af det nuværende toholdsskift.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.