• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juli 2001 - BMW

Mini blev årets bil

Engelsk motormagasin hædrer Mini efter læser-afstemning

Auto Express sammenligner Mini'ens sportslige køreegenskaber med de bedste på markedet. Auto Express sammenligner Mini'ens sportslige køreegenskaber med de bedste på markedet.

Af Jeppe Lykke Hansen
Det engelske motormagasin Auto Express har udnævnt den nye frække Mini til at være årets bil efter en afstemning blandt bladets læsere.

Magasinet forventer, at Mini'en vil vende op og ned på hele markedet, nøjagtig på samme måde, som originalen gjorde for 42 år siden.

Langt dyrere konkurrenter slået
I begrundelsen for udnævnelsen skriver Auto Express, at selvom man umiddelbart skulle tro, at den ville være super-rival til andre små biler, er den nærmere konkurrent til nogle af de bedste og meget dyrere biler fra sportsvognsmarkedet.

Desværre kan Mini'en ikke forventes at blive så stor en spiller på det danske marked, som på det engelske, da en pris på omkring de 300.000 kroner nok vil afskrække de fleste.

Køb den over nettet
Hører du imidlertid til den type mennesker for hvem en checkudskrivning i den størrelsesorden ikke ramponerer privatøkonomien årtier frem, kan du allerede nu bestille dit eget eksemplar fra den danske hjemmeside Mini.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.