• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. juli 2001 - Mercedes

Exit roadster

Nuværende Mercedes SL-Klasse afløses til september

Den nuværende SL-Klasse, der nu afløses, var også ved at være en gammel dreng med tolv år på bagen. Den nuværende SL-Klasse, der nu afløses, var også ved at være en gammel dreng med tolv år på bagen.

Af Jeppe Lykke Hansen
En Mercedes-Benz SL 500 i farven Obsidian Black har lukket og slukket for produktionen af den nuværende generation af den klassiske SL roadster på Daimler Chryslers fabrik i Bremen.

Den nye Mercedes-Benz SL får verdenspremiere til september, hvor den vil blive præsenteret for offentligheden på den internationale autoudstilling i Frankfurt.

12 år gammel
Den nuværende SL-Klasse fik sin premiere på autoudstillingen i Geneve tilbage i 1989.

Siden dengang er hele 200.000 SL'ere blevet produceret i Bremen, hvilket gør SL-Klassen til den mest succesfulde bil i dens segment verden over.

Værdig arvtager
SL-Klassen SL 280, SL 320, SL 500 og SL 600 har været værdige arvtagere til de legendariske Mercedes 300 SL fra 50'erne, men de har også været med til at sætte nye standarder indenfor åbne biler med et usædvanligt højt sikkerheds- og komfortniveau.

Nu venter vi bare på arvtageren til arvtageren.

Ud over SL-Klassen producerer de 16.000 ansatte på fabrikken i Bremen også C-Klasse sedan og stationcar, SLK-Klasse roadster og CLK-Klasse coupé.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.