• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. juni 2001 - BMW

Ny 7-serie

BMW's luksusslæde får den store shine-up

Den nye syver vil blandt andet være kendetegnet af et nyt karakteristisk forlygteparti. Den nye syver vil blandt andet være kendetegnet af et nyt karakteristisk forlygteparti.

Af Jeppe Lykke Hansen
Folk med hang - og råd - til rigtigt dyre biler, kan godt begynde at glæde sig til den nye 7-serie fra BMW.

Den nye syver vil umiddelbart kunne kendes på nye lygtepartier foran og bagved, men som sædvanligt, når det drejer sig om BMW, er der ikke tale om vilde designmæssige udskejelser.

Men okay, BMW er selvfølgelig blandt verdens bedste til at lave biler i konservativt design, så hvorfor lave om på noget, der virker i forvejen.

Enknapsbetjening
Noget af det mest nyskabende i den nye 7-serie er instrumentbrættet, hvor størstedelen af de "sekundære" funktioner nu styres ved hjælp af en enkelt drejeknap.

Enknapsbetjeningen har ryddet op i urskoven af knapper og kontakter og muliggjort en utrolig simpel designstil i kabinen.

Internetadgang
Den nye syver får som verdens første bil internetadgang via WAP-systemet, der dog stadig mangler at vise sin eksistensberettigelse, da mulighederne med WAP i dag er meget begrænsede.

Internetadgangen samt det forenklede betjeningssystem har BMW døbt iDrive.

272 til 333 heste
Syver-serien udsendes i første omgang som en 735i og en 745i med V8-motorer med henholdsvis 3,6 liter motor med 272 hk og 4,4 liter motor med 333 hk.

Den nye syver får verdenspremiere på Frankfurt International Motorshow til september, og du vil kunne hente den hos forhandleren fra næste forår.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.