• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. august 2009 - Renault

Navigation som standard

Renault Laguna kommer med mere udstyr - og til lavere priser.

Navigation er standard i næste årgang af Renault Laguna. Navigation er standard i næste årgang af Renault Laguna.

Renault
Nu med navigation
2010-udgaven af Renault Laguna kan allerede nu bestilles. Og for kunderne er der godt nyt. De kan se frem til mere udstyr og lavere priser. Blandt andet integreret navigation.
Renault Laguna årgang 2010 rummer flere behagelige overraskelser. Ikke alene er bilen faldet i pris, nemlig cirka 2.000 kr.,  den har også fået en både udstyrs-og designmæssig opgradering. Den største nyhed er uden tvivl, at integreret Tom Tom navigation er standard. Desuden er Radio/CD med MP3 samt bluetooth, den elektroniske parkeringsbremse samt højdejusterbart førersæde ligeledes standard.

Dynamic-udgaves opgraderes

I Dynamic-versionen får man derudover samme designpakke, som findes i Laguna GT, der ikke har været markedsført i Danmark. Det betyder blandt andet, at køberne får GT-kofangere, sort lygteindfatning, platingrå finish i midterkonsollen, parkeringssensor, samt GT-gearstang på alle biler med manuelt gear.  

Væk med Authentique
Samtidig med opgraderingen af Renault Laguna har Renault Danmark benyttet lejligheden til at slanke modelprogrammet. Væk er nu laveste udstyrsversion - Authentique, og det er nu kun muligt at vælge mellem udstyrsvarinaterne Expression og Dynamic.

Bizone klimaanlæg i Expression
I Expression versionen får man ud over de nye features også læderrat, lædergearknop og bizone klimaanlæg. I Expression kan man vælge mellem en 110 hk benzinmotor og den 110 hk stærke dieselmotor. I Dynamic er motorversionerne en 2.0 liters 140 hk benzinmotor, samt en 150 hk dieselmotor med partikelfilter, der også kan fås med automatgear.

Prisen for Renault Laguna 1,6 benzin Expression inklusive navigation, bluetooth m. m. er 289.899 kroner, mens Renault Laguna 110 hk diesel Expression koster 309.990 kroner. BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.