• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juni 2001 - Toyota

Nedtur på Cypern

Tre punkteringer slog dansk rally-team af banen

De cypriotiske skærver var som knive mod dækkene. De cypriotiske skærver var som knive mod dækkene.

Af Jeppe Lykke Hansen
Efter lang tids kørsel på fælgene måtte de danske europamestre i rally Henrik Lundgaard og Jens Christian Anker opgive at vinde en placering i tredje afdeling af rally-VM for private kørere.

Det lykkedes dog for det danske hold, at få bilen over målstregen, men det var med punktering af begge bagdæk og det venstre fordæk.

Knive mod dækkene
De smalle cypriotiske veje er belagt med skarpe skærper, der virker som barberblade mod dækkene. Og oven i det stiller de ekstremt høje temperaturer dækkene på en hård prøvelse.

Græsk håb
Hele det danske Toyota Castrol team med tilhørende teknikere og medhjælpere er nu rykket til området omkring Athen, hvor fjerde afdeling af FIA Teams Cup " Acropolis Rally" køres den 15. til 17. juni.

Verdensmesterskab
Acropolis Rally tæller samtidigt som syvende afdeling af verdensmesterskabet i rally.

Løbet på Cypern blev vundet af Colin McRae i Ford Focus WRC, og i den samlede stilling i VM i rally fører Tommi Makinen. Foran Henrik Lundgaard ligger finnen Pasi Hagström.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.