• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. maj 2009 - Citroën

Citroën DS Inside... inside

Citroën løfter sløret for konceptbilen DS Insides indre

Interøret i konceptbilen Citroën DS Inside. Første model kaldes DS3. Interøret i konceptbilen Citroën DS Inside. Første model kaldes DS3.

Citroën
Konceptbilen Citroën DS Inside ... inside
Citroën præsenterer nu en ny variant af konceptbilen DS Inside, der er en forløber for DS3, der bliver den første serieproducerede model i DS-produktlinjen. Samtidig får man for første gang et kig ind i konceptbilens eksklusive kabine.

Sæder lavet af en sadelmager
Udvendigt adskiller den nye udgave sig fra de tidligere viste konceptbiler ved den særlige struktur på tagoverfladen, som ifølge den danske importør er beklædt med læder, der er præget med det særlige DS-logo.
Hvad kabinen angår, er den både eksklusiv og luksuriøs. Sæderne er udført efter alle sadelmagerkunstens regler, hvor sæderne er beklædt med lagdelt, eksklusivt læder, hvor farven er tonet med overgang fra dybsort til matteret elfenben.

Omhu og eksklusivitet

Instrumentbordet er formgivet med vægt på de vandrette, ubrudte linjer, og delvist beklædt med den samme type præget læder som på taget.
Instrumenterne og rattet er specifikt designet til DS'eren, og både den ind- og udvendige formgivning af konceptbilen vidner om den store omhu og eksklusivitet, der vil være kendetegnende for  de kommende DS modeller.

For kunder med ønske om raffinement

DS produktlinjen bliver et supplement til det nuværende modelprogram, og modellerne skal henvende sig til de kunder, der  ønsker status, nye oplevelser og raffinement.
Det  særlige  DS-logo  er  udviklet  ud  fra  en kombination af de dobbelte vinkler  i  Citroëns  logo  og  DS står  for  ”Different Spirit”, det vil sige modeller, som er markante i design, køreegenskaber og brug. Det vil således blive  brugt på de tre modeller DS3, DS4 og DS5, som vil blive introduceret fra  2010  og  frem  i  klassen  for  de  kompakte biler, mellemklasse 1 og mellemklasse 2.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.