• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2001 - Jaguar

Ny roadster fra Jaguar

Ny kompakt F-Type Roadster har fået grønt lys

Den Nye Jaguar F-type bliver mindre i både størrelse og pris end resten af Jaguars modeller. Den Nye Jaguar F-type bliver mindre i både størrelse og pris end resten af Jaguars modeller.

Af Jeppe Lykke Hansen
Inden for de næste tre år kommer Jaguar med en helt ny F-type roadster, som bliver den femte model i Jaguars modelrække.

Klassisk nyhed
Jaguar vil med den nye F-type ramme al passionen og spændingen fra forgangene Jaguar roadstere som XK 120 and E-type, samtidigt med at den skal signalere en ny retning for Jaguar sportsvogne i fremtiden.

Den nye roadster er en videreudvikling af en konceptbil, der vakte stor opmærksomhed på de internationale biludstillinger sidste år.

Bye bye BMW
Med lanceringen af S-typen sidste år og X-typen, der kommer senere i år, går Jaguar for alvor efter at blive en storspiller på det luksuriøse marked, der ellers overvældende er domineret af de store tyske spillere. Med tre sedaner og to sportsvogne i forskellige prisklasser vil Jaguar være godt dækket ind.

Ikke dårligt gået af et bilmærke, der for tre år siden nærmest var stagneret med kun to modeller at vælge i mellem.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.