• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. maj 2001 - Audi

A8 med Officepakke

Den nye Audi A8 6,0 bliver et rullende direktionskontor

Audi A8 L 6,0 Quattro fås enten som rullende kontor eller underholdningscentral. Audi A8 L 6,0 Quattro fås enten som rullende kontor eller underholdningscentral.

Af Jeppe Lykke Hansen
Den kommende Audi A8 L 6,0 Quattro, der tidligere er blevet omtalt på Bilpriser.dk, bliver naturligvis proppet med alt i luksuriøst komfort og sikkerhedsudstyr.

Det manglede også bare.

microsoft.@udi
Men Audi A8 fås også med en såkaldt Office-pakke, der for de computervante straks giver associationer til Microsofts softwarepakke af samme navn.

I A8 L 6,0 Quattro betyder Office-pakke dog ikke computerprogrammer, men at hele den rummelige luksuslimousine vil kunne omdannes til et rullende kontor for folk, der har for travlt til at slippe arbejdet, bare fordi de skal transportere sig.

Det rullende kontor vil blandt andet have en faxmaskine monteret i midterarmlænet ved bagsædet og et elektrisk betjent foldebord til laptoppen monteret på bagsiden af højre forsæde.

Eller underholdning
Folk, som er rige nok til ikke at have travlt, har også rige muligheder for at få avanceret ekstraudstyr til bagsædet.

Som alternativ til Office-pakken kan vælges en multimediepakke kaldet "Rear Seat Entertainment", der består af Tv-skærme placeret bag på forsædernes hovedstøtter, DVD/CD-afspiller samt tilslutningsmuligheder for diverse former for elektronisk ekstraudstyr.

Med den store seksliters motor vil A8 for øvrigt kun kunne fås med forlænget akselafstand - der skal jo være plads til at boltre sig på bagsædet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.