• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. oktober 2000 - Hyundai

Hyundai Accent nu med 4 airbags

Hyundai tager et skridt mod at være en af de mest sikre familiebiler i sin klasse.

Kvalitet og sikkerhed har høj prioritet hos Hyundai Kvalitet og sikkerhed har høj prioritet hos Hyundai

Udover at have 4 airbags, har Hyundai Accent en række af sikkerhedsudstyr - bl.a. ABS-bremsesystem med EBD, antidyksæder, belastningskontrollerede selestrammere og højdejusterbare sikkerhedsseler. Selve konstruktionen lever også op til moderne sikkerhedsteknologi: Hyundai Accent er udstyret med subframe, som er en beskyttelsesramme, der sikrer, at motoren ikke presses ind i kabinen ved frontalt sammenstød. Desuden er der kollisionsbjælker i dørene, stødabsorberende kofanger og kollisionssikret ratstamme.

Bilen fra Koreas største producent hører til de absolut bedst udstyrede i sin klasse, og Hyundai Accent har gennem hele året haft en flot placering på salgslisterne - i 8 ud af årets 9 måneder har Accent ligget blandt de 20 mest solgte modeller i Danmark. Denne succes kan bl.a. tilskrives Hyundais fokus på kvalitet og sikkerhed, hvilket flere internationale undersøgelser blandt forbrugere dokumenterer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.