• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. maj 2001 - MG

MG tættere på Le Mans

MG Lola EX257 Le Mans i intensivt testprogram

MG Lola EX257 er ved at være klar til udlevelsen af MG's Le Mans-ambitioner. MG Lola EX257 er ved at være klar til udlevelsen af MG's Le Mans-ambitioner.

Af Jeppe Lykke Hansen
MG er nu ved at have kureret de værste børnesygdomme for deres Le Mans-håb: Racerbilen med det sexede navn MG Lola EX257.

På en 50 omganges helnatstest på Magny Cours-banen viste bilen sig fra sin bedste side og kørte uden de tændingsproblemer, der plagede vognen under den officielle test i Le Mans.

Testet i totalt mørke
De første nattetestrunder på Magny Cours-banen blev kørt i totalt mørke, hvor kun bilens egne lygte blev brugt til at lyse vejen op. Dette skete for at undersøge, hvor effektive bilens lygte var i praksis, samtidigt med at også brændstofforbruget blev nøje overvåget.

Chefingeniør Frank Dernie fra Lola Cars International fortæller om de særlige udfordringer ved Le Mans:
"I modsætning til Formel 1, prøver vi at opnå en effektiv brændstoføkonomi og pålidelighed, frem for bare at gå efter nogle få gode omgangtider."

Det intensive testprogram fortsætter på Silverstone-banen med kun en måned tilbage til at få bilen klar til Le Mans.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.