• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. april 2009 - JyllandsPosten

Italiensk designet Ssangyong

C200 kommer også som hybridudgave

Koreansk Ssangyong tegnet i Italien. Koreansk Ssangyong tegnet i Italien.

Jyllands-Posten 
Flot design
Ssangyong er fremme i støvlerne med ordentligt design og miljørigtig teknik, ikke mindst hybridversionen af den kommende C200, skriver jp.dk.

Koreanske Ssangyong har ikke altid haft en heldig hånd, når det gælder design. Men nu begynder det at se anderledes ud. Bilen er tegnet af Giugiaro’s ItalDesign i Italien.

Klar til produktion
Hvis man kigger på Ssangyong C200'eren, som for tiden står på biludstillingen i Seoul i Korea. Den blev vist som en konceptversion på Paris-udstillingen sidste efterår, men som er klar til produktion senere på året og antagelig i handlen i Europa inden for et års tid. 

Vælg blandt tre motorer
Den rammer tiden præcist med et valg mellem tre motorer, herunder en el- og dieseldrevet hybridversion, kaldet Eco, mens en planlagt Aero version får enten en momentstærk toliters diesel eller en benzindrevet 1,8’er med turbo.

CUV
Nyheden bliver både mindre og lettere end hidtidige Ssangyong, og producenten kalder den selv for en CUV – for Compact Urban Vehicle. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.