• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. maj 2001 - Ford

Ford i medvind

Ford Mondeo blev topsælger i et ellers trængt marked

Ford Mondeo kører uberørt igennem bilsalgskrisen med et stigende salg i et faldende marked. Ford Mondeo kører uberørt igennem bilsalgskrisen med et stigende salg i et faldende marked.

Af Jeppe Lykke Hansen
Ford Mondeo var i flere år mere en grim ælling end en smuk svane, men den har efterhånden udviklet til at være en rigtigt flot bil. Og belønningen fra forbrugerne er faldet prompte. Med et kanonsalg på hele 652 biler blev Ford Mondeo april måneds bedst sælgende bil i Danmark.

Det resultat har Ford alt mulig grund til at være godt tilfredse med, da det danske bilsalg stort set er i frit fald og desuden er domineret af langt mindre biler.

Ny model
Det er den nye Mondeo, der kom på markedet i januar i år, der har trukket salgstallene i den rigtige retning for Ford.

Den nye model er forbedret på en lang række punkter i forhold til forgængeren, og bagsædepladsen er nu på nær et par millimeter på størrelse med Fords gamle flyder Scorpio.

Ford trodser krisen
Totalmarkedet for personbiler er generelt i nedgang i forhold til de sidste ti år. Det forventes, at salget i hele 2001 kommer til at ligge på under 90.000 biler, men hos Ford Motor Company A/S er der ingen krisestemning. Fords samlede salg i april steg fra 1.269 sidste år til 1.306 i år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.