• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. maj 2001 - Hyundai

Kraft og økonomi

Hyundai satser på diesel til det danske marked

Hyundai Trajet Pro Van kan nu fås med 2,0 liters Common Rail-motor. Hyundai Trajet Pro Van kan nu fås med 2,0 liters Common Rail-motor.

Af Jeppe Lykke Hansen
"Jeg er også gået over til Common Rail."

Hyundai kan overtage det gamle cigaret-slogan, da de nu stiller sig op i rækken af bilmærker, der tilbyder diesel-biler med Common Rail-teknologi.

Hyundai forventer, at alle deres gul-plade- og typiske job-biler inden for det nærmest år vil kunne fås med deres nye CRDi-dieselmotor med direkte indsprøjtning, turboladning og intercooler

Start i maj
Allerede nu er de første Hyundai Trajet Pro Van med Common Rail-dieselmotor klar til salg hos Hyundai-forhandlerne.

Den komplette serie af CRDi-dieselmotorer fra Hyundai består af en 1,5 liters med 76 hk, en 2,0 med 112 og en 2,5 med 140 hk. Til Hyundai Terracan kommer en desuden en 2,9 liters CRDi-motor senere på året.

Bedre teknologi
Common Rail-teknologien sikrer blandt andet en væsentlig støjreduktion og en optimal brændstofudnyttelse. Derudover vil det kunne glæde folk, der har kørt i gamle dieselbiler, at CRDi-dieselmotorerne starter stort ser øjeblikkelig under alle vejrforhold.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.