• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. april 2001 - Skoda

Skulderklap til Skoda

Fabia blev marts' bestseller hos danskerne

Danskerne har taget den lille tjekke til hjertet. Danskerne har taget den lille tjekke til hjertet.

Af Jeppe Lykke Hansen
Skoda Fabia rykker op på salgslisten. Efter top-5 placeringer i årets to første måneder, gik Fabia til tops i marts med 557 solgte biler.

På anden og tredjepladsen ligger Ford Mondeo og Peugeot 206.

Plads til Bilka-poserne
En væsentlig del af forklaringen på den flotte placering ligger formentlig i reklameværdien af titlen "Årets Bil i Danmark 2001", som de danske motorjournalister har tildelt Skoda Fabia. Men det som for alvor har sparket salget i gang har været introduktionen af stationcar-udgaven af Skoda Fabia, Combi.

Smider man nu 10.000 kroner oveni, får man med Combi et bagagerum på 426 liter. Og det er der mange, som har gjort. Fabia Combi stort set udsolgt i Danmark, men importøren Pradan Auto Import lover, at der nye forsyninger på vej.

Populær Octavia
Med det nye Octavia-modelprogram, som blev præsenteret i starten af februar, har Skoda placeret sig foran konkurrenter som Toyota, Fiat og Renault på totalmarkedet for personbiler ved udgangen af første kvartal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.