• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. marts 2001 - Lexus

Sporty luksus

Lexus lancerer IS300 med skovmandsappeal

Den nye Lexus IS300 SportCross som kommer til Danmark til efteråret sammen med IS300 Sedan. Den nye Lexus IS300 SportCross som kommer til Danmark til efteråret sammen med IS300 Sedan.

Lexus udvider modelprogrammet med endnu to nye modelvarianter, der begge bygger på IS200, som kom til Danmark i 1999.

Lexus IS300 Sportcross, som hører til den nye genre af sportslige biler, og Lexus IS300i som sedan. Begge vil være forsynet med 3-liters 6-cylindrede 201 hestekræfters motorer samt baghjulstræk.

Bilerne får 5-trins automatgear med mulighed for manuelt skifte ved hjælp af knapper på bilens rattet.

Sjov bag rattet
Igennem hele udviklingsprocessen har Lexus lagt vægt på, at Lexus IS-serien skal være inspirerende, underholdende og sjov at køre. I kabinen er der skålformede sæder, den kronografiske instrumentering samt et overdådigt musikanlæg.

Komfortudstyret omfatter fuldautomatisk klimaanlæg, multi-cd-changer, eldrevne sideruder både for og bag, sædevarme ved forsæderne, 17-tommer aluminiumsfælge, eldrevne sidespejle med varme og antismuds-belægning og meget mere. På Sportcross er desuden en nydesignet kofanger med indbygget tågeforlygter, som giver bilen et sportsligt og robust udseende.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.