• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. juli 2008 - Bosch

Bosch nu med PowerFrame

Forbedrede produktionsmetoder giver større batteriydelse og driftssikkerhed

Bosch kan med PowerFrame levere mere ydedygtige bilbatterier. Bosch kan med PowerFrame levere mere ydedygtige bilbatterier.

Bosch
Bosch lancerer nu sin såkaldte PowerFrame-teknologi, der forbedrer bilbatteriernes ydeevne. En ny stansemetode forbedrer gitterets elektriske ledningsevne, de har længere levetid på grund af højere korrosionsbestandighed, og de har øget startevne, også under ekstreme forhold.

En bedre batteriteknik, der dækker det øgede energibehov i moderne biler, er nødvendig for at sikre forsyning til de mange elektroniske funktioner, mener Bosch. Boschs starterbatterier S3 – S4 – S5 er nu derfor forsynet med et PowerFrame–gitter, der giver høj ydelse og opfylder de høje krav, der stilles til et moderne batteri. PowerFrame–teknikkens nye gitterstansemetode forbedrer batteriets ydelse betydeligt i forhold til den traditionelle produktionsmetode. Det
positive gitter er mere effektivt rent elektrisk og leverer mere energi.

Gitteret er af afgørende betydning for et starterbatteris ydelse og driftssikkerhed. Ved hjælp af en ny stansemetode har PowerFrame–gitteret en mikroporøs og samtidig fast overfladestruktur der øger effektiviteten på batteriet. Strømmen afgives derfor hurtigt og uden tab til polerne og ledes til den elektriske forbruger.

Den stabile gitterramme forhindrer korrosion ved gitterkanterne og stopper dermed gittervækst. Pladeseparatoren forbliver ubeskadiget og en kortslutning, der kunne opstå ved gitterkontakt med den negative plade, undgås. Selv ved stærk belastning af batteriet som f.eks. mange elektriske ekstraforbrugere, mange korte strækninger eller ekstrem kulde er elektricitetsstrømmen og koldstartevnen høj. Bosch batteriernes levetid forlænges derved
betydeligt.

Bosch starterbatterierne S3 – S4 – S5 opfylder desuden de høje kvalitetskrav, hvad angår komfort og sikkerhed, som bilproducenter og bilister stiller til batterier. På grund af det minimale vandforbrug kræver Bosch batterierne S3 – S4 – S5 ingen vedligeholdelse i hele deres levetid. Den forseglede batteridækselkonstruktion sikrer desuden, at ingen syre løber ud ved transport, eller hvis bilen står skråt. Det giver maksimal sikkerhed. De ergonomiske håndtag gør det i øvrigt nemt at transportere og installere batteriet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.