• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. marts 2001 - Fiat

Punto fylder rundt

Der er nu solgt over fem millioner Fiat Punto

Fiat Punto mangler kun at overhale 127'en og Unoen for at blive den meste solgte Fiat gennem tiderne. Forsætter salgstendensen vil det ske om 22 måneder. Fiat Punto mangler kun at overhale 127'en og Unoen for at blive den meste solgte Fiat gennem tiderne. Forsætter salgstendensen vil det ske om 22 måneder.

Siden Fiat Punto i efteråret 1993 afløste den succesfulde Fiat Uno, er der rullet hele fem millioner enheder af samlebåndet på Fiats fabrikker i Italien.

Hovedparten er produceret på den meget avancerede fabrik i Melfi i Syditalien, der blev bygget netop med henblik på produktion af Fiat Punto. Det tog 87 måneder at nå de fem millioner, hvilket vil sige en million hver 17. måned.

Kanonsællert
Fiat Punto blev i år 2000 Europas tredjemest solgte bil, men den mest solgte i sin klasse. I 2000 var Fiat Punto Danmarks mest solgte bil 11 måneder i træk.

Mange tidligere Fiat modeller har opnået flotte salgstal, men Fiat forventer, Punto vil komme til at slå tidligere tiders salgsrekorder og ende som den mest solgte Fiat gennem tiderne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.