• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2001 - BMW

VM i BMW

Danskere blandt verdens bedste BMW-mekanikere

Serviceteknikerne Ole Winum og Torben Strauss og Kolding sikrede Danmark titlen som Serviceteknikerne Ole Winum og Torben Strauss og Kolding sikrede Danmark titlen som "Bedste importør" i verdensmesterskabet i BMW-reparation.

I det netop afholdte verdensmesterskab for BMW-serviceteknikere i München sikrede serviceteknikerne Torben Strauss og Ole Winum fra Tranberg Biler A/S i Kolding Danmark titlen som "Bedste importør" foran serviceteknikere fra 37 lande.

Torben Strauss og Ole Winum måtte igennem 40 teoretiske spørgsmål samt fem praktiske opgaver blandt andet på BMW M5 med V8-motor og den nye BMW X5 Sports Activity Vehicle.

Dødt løb ved DM
Før VM i München holdes nationale konkurrencer, og Torben Strauss og Ole Winum kvalificerede sig til VM i et danmarksmesterskab, hvor der var stort set dødt løb mellem alle ti hold.

Deltagelse i VM for BMW serviceteknikere i München kan også ses som en belønning til BMW's bedste mekanikere med et fire dage langt ophold i Sydtyskland.

Denne gang var deltagerne blandt andet på besøg i BMW's eget Mobil Tradition museum, hvor der er eksemplarer af alt, hvad BMW har produceret gennem tiderne. Museet er ikke er tilgængeligt for offentligheden. Der var besøg i en middelalderby og på teknisk museum i München, som er det største i Europa.

Vinderceremoni og gallamiddag foregik blandt gamle fly i teknisk museums flymuseum, hvor serviceteknikerne kunne studere de gamle BMW flymotorer på nært hold.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.