• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. marts 2001 - Messecenter Herning

Biler for alle

Højt ambitionsniveau for Hernings tredje biludstilling

Metax-Olie udstiller en Lamborghini Diablo 6.0 VT med 575 hk og en topfart på 338 km/t. Skal den på danske plader skal der udskrives en check på 4,9 millioner kroner. Metax-Olie udstiller en Lamborghini Diablo 6.0 VT med 575 hk og en topfart på 338 km/t. Skal den på danske plader skal der udskrives en check på 4,9 millioner kroner.

Der er fuld gang i forberedelserne til den tredje udgave af Biler for alle i Messecenter Herning 15.-18. november i år.

- Efter blot to udstillinger er Biler for alle gået rent ind hos såvel udstillere som besøgende, og den seneste udstilling i 1999 formåede endda at markere sig om århundredets største biludstilling i Skandinavien, fortæller direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning.

425 biler tilmeldt
- Allerede på nuværende tidspunkt er der tilmeldt 425 biler til udstillingen. De fordeler sig på 36 forskellige mærker, og der er ingen tvivl om, at der også i år vil være mange Danmarkspremierer på de nye 2002-modeller med på Biler for alle, forklarer projektleder Claus Donslund, Messecenter Herning. Han oplyser, at der ud over biludstillerne er tilmeldt godt 60 firmaer med tilbehør og tjenesteydelser. Dermed er udstillingen på niveau med den forrige - det vil sige 40.000 m2 fordelt på ti haller.

Kør med de kendte
Blandt aktiviteterne er en gentagelse af det populære arrangement Kør med de kendte, hvor landets superkørere optræder som privatchauffører for publikum. Foreløbig er der tilsagn fra en række kørere, blandt andet Le Mans-vinderen Tom Kristensen og rally-kongen Henrik Lundgaard. John Nielsen, der også har vundet Le Mans-løbet, bliver kørerformand.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.