• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. februar 2001 - Toyota

Svær opgave i Portugal

Nye udfordringer for dansk rally-team

Henrik lundgaard havde sin rally-debut for elleve år siden Henrik lundgaard havde sin rally-debut for elleve år siden

VM-løbet Rally of Portugal bliver de danske europamestres næste spændende opgave i kampen om årets verdensmesterskab i rally for private kørere, FIA Teams Cup.

Efter at have opnået maksimum point i det svenske VM-rally, som blev kørt i starten af februar, skal Henrik Lundgaard og Jens Christian Anker i Toyota Corolla WRC nu forsøge at køre sig til endnu en topplacering i Rally of Portugal.

Netop i disse dage deltager de to danskere i en test i Portugal hvor formålet er at finde den optimale opsætning til bilen samt at blive fortrolige med forholdene og kørsel på dette, for det danske team, uvante løse underlag.

"I rallysporten kategoriserer man de enkelte løb blandt andet efter hvilket underlag, der køres på. Ser man bort fra sne og is køres løbene enten på asfalt eller på løst underlag som typisk består af grus, sand eller lignende. Vores egentlige debut på løst underlag fik vi sidste år i forbindelse med EM-sejren på Halkidiki i Grækenland og med selvtilliden og optimismen fra dette løb i behold, håber vi at kunne gøre en god figur i Portugal", fortæller Henrik Lundgaard fra testen i Portugal.

Løbet er tredje afdeling af årets verdensmesterskab i rally og starter torsdag aften den 8. marts kl. 18:30 med en enkelt publikumsprøve. De følgende dage er opdelt i 3 etaper som køres nord- og sydøst for byen Porto.

LINKS:
Henrik Lundgaards hjemmeside
Rally de Portugal

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.