• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. maj 2008 - Nissan

Qashqai med syv sæder

Nissan præsenterer snart Nissan Quahqai +2 med mere plads

Den ny Nissan Quashqai +2 Den ny Nissan Quashqai +2

Transportmagasinet .dk
Sidste år blev der solgt over 150.000 Qashqai’er i Europa. Nu følger Nissan op på succesen.

Qashqai-serien er blevet en stor succes for Nissan, som i løbet af kort tid får en storesøster i form af en 21 centimeter forlænget version med plads til syv personer. Det skyldes en ekstra sæderække bagest. Sæderne kan også lægges ned og det giver så ekstra plads i bagagerummet. Den ny model har fået navnet Qashqai +2, skriver Transportmagasinet.dk

Akseafstanden er øget med 13,5 centimeter, og hovedhøjden er samtidig vokset med 38 millimeter til 1,64 meter for bedre plads i den midterste sæderække. Taget har nu panorama glastag. Qashqai +2 kommer med et motorprogram på to benzin- og to diesel-motorer. Der bliver valg mellem forhjuls- eller firehjulstræk. Desuden vil den kunne fås i tre udstyrsvarianter.
Det første år, Nissan Qashqai blev solgt i Europa, blev der leveret 157.404 enheder, hvilket var noget mere, end Nissan reelt forventede af den nye model. Der var omkring 54.000 ordrer i bøgerne i løbet af første kvartal 2008.

Med den nye forlængede model i programmet skal fabrikken i Sunderland, Storbritannien, igen udvides. Denne gang for cirka 50 millioner kroner plus et ekstra tredje skift fra juni måned, som betyder yderligere 800 medarbejdere, skriver Transportmagasinet.dk.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.