• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. februar 2001 - Rover

Engelsk optimisme

MG og Rover rundede sine salgsmål

Rover 75 er en smuk, men ikke særlig diskret sedan Rover 75 er en smuk, men ikke særlig diskret sedan

Optimismen er stor i MG Rover Gruppens hovedsæde i Longbridge nær Birmingham.

Salget af biler i 2000 rundede 200.000 på verdensplan - heraf 100.000 i hjemlandet - og dermed er budgettet indfriet. En stigningen i salget på 35 procent i forhold til i fjor.

"Vi havde budgetteret med et salg på lige omkring 200.000 biler, og jeg er glad for, at vi har overgået dette tal," siger Kevin Howe, administrerende direktør for MG Rover Group.

Derudover ruller Rover 75 nu atter ud fra fabrikken. Dennegang hos MG Rover i Longbridge efter flytning af produktionsapparatet fra BMW Oxford.

Flytningen af udstyr for 400 mio. pund er blevet gennemført til tiden. Opgaven var så omfattende, at der formentlig er tale om et af de største civile ingeniørprojekt i britisk bilhistorie.

Rover 75, som er resultatet af produktudvikling helt fra bunden til 400 mio. pund, kom til Danmark i september 1999.

Derudover skyldes optimismen også introduktionen af Rover 75 Estate medio 2001 samt MGX i løbet af året. Denne større volumen i produktionen i Long-bridge vil gavne både omkostningsniveau og effektivitet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.