• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. februar 2001 - General Motors

Cadillac og Chevrolet

Europæisk premiere for Vizón og TrailBlazer

Cadilacs fremtidsvision Cadilacs fremtidsvision

Der er to europæiske premierer fra Cadillac og Chevrolet på det 71. Geneve Motor Show, der åbner 1. marts og lukker portene igen 11. marts.

Cadillac Vizón konceptmodel er Cadilacs overvejelser om, hvordan en luksus multi bil kan komme til at se ud i fremtiden. Chevrolets Trailblazer er afløser for off roaderen Blazer.

Vizionært design
Cadillacs Vizón har firehjulstræk og en 305 hestes 4,6 liters Northstar V8 motor.

Instrumentpanelet er designet af den italienske juveler Bulgari. Bilens teknik omfatter blandt andet MagnaRide chassis kontrol, fartpilot, den sidste version af Cadillacs StabiliTrak stabilitets kontrol og ejergenkendelse ved hjælp af fingeraftryk på rattet.

Kompakt off roader
Den nye Chevrolet TrailBlazer er en kompakt off roader, som kan klare enhver form for terræn. TrailBlazer er opbygget på en helt ny platform, der i virkeligheden er et chassis med påboltet karrosseri. Et helt nyt baghjulsophæng med fem led og skruefjedre giver perfekte køregenskaber, og den servoassisterede tandstangsstyring giver let manøvrering ved snævre vendinger.

Chassis'et har uafhængigt ophæng foran, der er ventilerede bremser på alle hjul. Instrumenteringen er omfattende med mange elektroniske hjælpemidler. TrailBlazer har en seks-cylindret Vortec rækkemotor på 270 hk. Det maksimale drejningsmoment på 373 Nm giver stor trækkraft ved alle hastigheder og mulighed for at trække tungt påhæng.

TrailBlazer ventes til Danmark i efteråret.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.