• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. november 2000 - Hyundai

Dobbelt danmarkspremiere for Hyundai

Hyundai indtager en central position på "Biler uden Grænser" i Bella med to nye modeller og masser af aktivitet på en af messens største stande

Den nye Hyundai Elantra præsenteres for det danske publikum på Den nye Hyundai Elantra præsenteres for det danske publikum på "Biler uden Grænser" i Bella.

Med et areal på over 500 m2 bliver der fyldt godt op på Hyundais messestand, når "Biler uden Grænser" i Bella afvikles fra den 9. - 19. november. Den største interesse vil nok samle sig om den helt nye version af Hyundai Elantra, som allerede har fået en positiv modtagelse fra motorpressen. Der stilles imidlertid også store forventninger til Santa Fe - den første 4-hjulstrækker fra Hyundai.

Resten af Hyundais brede modelprogram inden for såvel person- som erhvervsbiler vil naturligvis også kunne opleves på messestanden. Desuden bliver der masser af aktivitet og underholdning samt konkurrencer med flotte præmier. I weekenderne vil der bl.a. være mulighed for at få autograf af Danmarks førende cykelstjerne Jesper Skibby, og der vil ligeledes være mulighed for at opleve landets bedste taekwondo-kæmpere, som Hyundai sponserer.

Ny Hyundai Elantra i topklasse
Større, endnu mere sikker og et nyt design. Den nye Hyundai Elantra, som for første gang præsenteres for det danske publikum på "Biler uden Grænser" i Bella, demonstrerer en markant udvikling i koreansk bilproduktion. Her er tale om en model, der i kvalitet, design, rummelighed og sikkerhed lever op til konkurrenterne i den store familiebils-klasse. For under kr.180.000 får man en bil, der er forsynet med en 1,6 liter/107 HK motor, masser af komfortudstyr hvor aircondition er standard og en fuld sikkerhedspakke med bl.a. 4 airbags samt rulleseler og nakkestøtter på alle fem pladser.

Hyundai Elantra kan tilmed prøvekøres på "Biler uden Grænser" i Bella, da Hyundai er blandt de få udstillere, som giver mulighed for at testkøre hele modelprogrammet. De forventningsfulde købere må dog vente med at køre bilen helt hjem til lanceringen i januar 2001.

Hyundai lancerer 4-hjulstrækker
Santa Fe tegner til at blive et meget interessant bekendtskab på de danske landeveje. Hyundais nyudviklede offroader kombinerer udstyr og gode køreegenskaber med robusthed og sikker motorkraft. Bilen er bl.a. født med automatisk viskosekobling, der automatisk kobler 4-hjulstrækket til, præcis når der er brug for det. I Danmark vil Santa Fe kunne leveres i både benzin- og diesel-udgaver med 2,0, 2,4 og 2,7 liters V6-motor. Sidstnævnte er udviklet på baggrund af Hyundais meget roste Sonata V6-motor. Modellen forventes at være leveringsklar omkring 1. marts 2001.

Mød Jesper Skibby på Hyundais stand
Hyundai har gennem en årrække sponsoreret flere af Danmarks mest succesrige idrætsfolk - lige fra cykelholdet MemoryCard Jack & Jones til vores førende taekwondo kæmpere. En række af disse sportsfolk deltager i aktiviteter på Hyundais stand under "Biler uden Grænser" i Bella. I weekenden den 11.-12. november vil Jesper Skibby skrive autografer, og i weekenden den 18.-19. november giver det danske taekwondo landshold en forrygende opvisning i den koreanske kampsport.

Gennem hele messeperioden bliver der også mulighed for at deltage i Hyundais store konkurrence. Svarer man rigtigt på en række spørgsmål, deltager man i den daglige lodtrækning om 3 smarte løbehjul i bedste kvalitet.

Hyundai er at finde på stand nr.: 009 i Hal Øst (H-009).

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.