• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. januar 2008 - Bentley

Kineserne vilde med Bentley

Bentley-salget steg med 93 procent i Kina i 2007

Bentley Continental GT Speed II Bentley Continental GT Speed II

Bentley
Med 10.014 solgte Bentleys på verdensplan blev 2007 Bentley Motors bedste år nogensinde. Salgstallene steg med gennemsnitligt syv procent i næsten alle de større markeder: Fire procent i Nordamerika, syv procent i Storbritannien, syv procent i Europa, 18 procent i Asien og hele 93 procent  i Kina alene.
I Storbritannien blev der solgt 2.079 Bentleys, mens Nordamerika opnåede hele 4.196 solgte Bentleys. Også i Europa eksklusive Storbritannien kunne man notere sig en fremgang, hvor der med 2.166 solgte Bentleys blev sat rekord.
De flotte resultater vidner om succes for både Arnage- og Continental-serien. Takket være lanceringen af cabrioleten Azure steg salgstallene for Arnage-serien med 44 procent. Salget af de todørs Continental-modeller steg med 57 procent i 2007, hvor cabrioleten Continental GTC havde sit første fulde år på markedet.
”Disse resultater er en milepæl for Bentley, der har styrket sin tilstedeværelse i såvel traditionelle som nye markeder”, udtaler Stuart McCullough, medlem af bestyrelsen, Salg & Marketing. ”Med kombinationen af moderne teknologi og traditionelt håndværk indtager Bentley en førerposition på markedet for luksusbiler – en position vi forventer at bevare i fremtiden”.
Også i Danmark blev 2007 et godt år for Bentley. Med 31 leverede biler blev det således det bedste år for Bentley Copenhagen nogensinde. Man har ligeledes høje forventninger til 2008, hvor Bentley Continental GT Speed vil have sit første fulde år på markedet, og hvor man desuden kan se frem til lanceringen af Bentley Brooklands.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.