• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. januar 2008 - Lamborghini

Individuel Lamborghini

Lamborghini henter inspiration fra modeverdenen

Lamborghini tilbyder individualitet Lamborghini tilbyder individualitet

Lamborghini

Automobili Lamborghini SpA præsenterer på Detroit Motorshow den 13.-26. januar tre helt nye eksempler på individualiseringsmuligheder, der alle har hentet inspiration fra modeverdenens mest glamourøse trends.

De tilbudte individualiseringsmuligheder er en del af Lamborghinis ”Ad Personam” program, der giver Lamborghini kunderne mulighed for at ”tænke det umulige” og skabe deres egen ”originale”, fuldstændigt skræddersyede super sportsvogn.

Lamborghini Gallardo Spyder vil blive præsenteret i en ny ”Ad Personam” mat brun farve, Marrone Apus. Lamborghini lancerede for første gang den matte finish i forbindelse med den eksklusive Lamborghini Reventón, og som følge af den succes og de positive reaktioner, der har været, kan den matte finish nu også fås til de øvrige modeller.

Marrone Apus er en elegant nuance midt imellem brun og sort, der i sollys afgiver udsøgte gyldne refleksioner takket være et farvestof, der er i stand til at give lakken et iriserende look. Til interiøret præsenteres der en ny nuance af det brune Alcantara, Marrone Gaia, som er brugt til at betrække sæderne.

I ”Ad Personam” programmet finder man desuden en ny lyseblå nuance, Blue Cepheus. Den vises i Detroit som eksteriørfarve til Lamborghini Murciélago LP640 coupé og roadster. Denne sarte blå farve leder tankerne hen på det naturalistiske miljø og er tydeligvis inspireret af polarisens renhed og gennemsigtighed. Den nyder ligeledes godt af den matte farves iriserende effekt og er desuden en af de mest glamourøse modefarver i dag. Den samme farvetone, der er valgt til Marrone Apus, er her også brugt til at opnå en mere klassisk blå, når den reflekteres i sollys. Blue Cepheus er iriserende i lyset ligesom isbjerge, om end den bevarer sin monokromatiske natur.

En anden nyhed i ”Ad Personam” programmet er læderet, der bruges til interiøret i Lamborghini Murciélago LP640 roadster. De elegante sæder i denne super sportsvogn er beklædt med italiensk garvet læder. Det er ubehandlet og inspireret af det naturlige læder, man eksempelvis finder på en hestesaddel. De farveændringer, som læderet gennemgår med tiden, ses tydeligt og vidner således om, at læderet er helt naturligt og fuldstændigt ubehandlet.

”Lamborghini fokuserer stærkt på ”Ad Personam” programmet, fordi vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde kunderne de bedste muligheder for at individualisere deres Lamborghini model. Således kan de vælge at afspejle deres egen personlighed og stil i bilen”, understreger Lamborghinis topchef Stephan Winkelmann og fortsætter: ”Mange af vores kunder bruger ”Ad Personam” programmet som et værktøj til at kunne eje en endnu mere eksklusiv Lamborghini”

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.