• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. januar 2008 - VW

Nu kommer VW Tiguan

VW Tiguan sendes på det danske marked i weekenden

VW Tiguan - nu på det danske marked VW Tiguan - nu på det danske marked

VW
I weekenden 19. - 20. januar holder Volkswagen forhandlerne ”Købers dag”. Med masser af ekstraudstyr til de fleste modeller, ny teknik til nogle og begge dele til andre.
Oven i alt dette er der også Danmarkspremiere på en helt ny model fra Volkswagen.
Polo vil kunne opleves i en helt ny specialmodel, Polo United. De klassiske og anerkendte Polo-dyder er der ikke rørt ved. Men i Polo United er DK-pakken med alt sit komfortudstyr som bl.a. fjernbetjent centrallås, el-rudehejs, multijusterbare forsæder med varme, el-sidespejle, splitbagsæde og meget andet, standard. Det er læderbetrukket rat og nyt, elegant indtræk også. Alt sammen uden at koste ekstra. Polo United kan købes fra 180.724 kr. (ex leveringsomkostninger.).
Kan man gå på kompromis med udstyr – ikke kvalitet – kan man for øvrigt købe en ægte Polo til bare 149.993 kr. (ex leveringsomkostninger). Det gælder Polo Trendline, 3-dørs, med den seje 1,2 liter, 60 hk stærke benzinmotor. Samme version fås desuden med dieselmotor på 70 hk til  172.998 kr. (ex leveringsomkostninger).

Golf-serien kan opleves med en helt ny motor i TSI programmet. Det er en motor, der på én gang er stærk og økonomisk. Styrken kommer af det direkte benzinindsprøjtningssystem, FSI, i samspil med en lavtryksturbo. Trods sin begrænsede slagvolumen på 1,4 liter yder motoren hele 122 hk. Det er seks pct. mere end den 1,6 liter, 115 hk store motor, som den afløser, men gennemsnitsforbruget er seks pct. lavere. Med Trendline udstyr og TSI motor kan Golf købes fra 273.400 kr. (ex leveringsomkostninger).
Golf er i sin grundform en sporty bil. I en ny GT Sport version bliver det tydeligt. "Lav undervogn og høj puls” er ikke helt ved siden af. GT Sport versionen fås til hele motorprogrammet og koster 10.000 kr. ekstra i forhold til Trendline-versionen.

Jetta vil også fremover kunne købes i en særdeles attraktiv udstyrsversion. Den hedder ”United” og omfatter fuldautomatisk, tozonet klimaanlæg, forsædevarme, tågeforlygter, elrudehejs for og bag, fartpilot og meget andet behageligt komfortudstyr. Jetta United kan vælges med enten benzin- eller TDI-motorer, og prisen begynder ved 260.000 kr. (ex leveringsomkostninger). Der spares over kr. 22.000 ved at vælge Jetta United i forhold til normalprisen med tilsvarende udstyr.

Touran vises også frem hos landets Volkswagen forhandlere til en attraktiv pris. Den kan nemlig nu købes med den tredje, fleksible sæderække, så der bliver plads til syv personer i den i forvejen store bil. Og det uden at man skal betale ekstra for det -vel at mærke. Touran kan købes fra 333.000 kr. (ex leveringsomkostninger).

Passat, Danmarks mest populære bil i 2007 og kåret som Årets Firmabil 2007, bliver et stærkere tilbud end nogensinde. Stærke motorer, fuldkomment udstyr, kolossalt udvalg og i overbevisende kvalitet. Det eneste beskedne ved Passat er dens forbrug – og dermed emission – i forhold til dens størrelse. Det sidste gælder især for den miljørigtige BlueMotion model. Dertil kommer ny udstyrspakke, DK-komfortpakke, der oveni omfattende udstyr giver besparelser på tusindvis af kroner sammenlignet med normalprisen på tilsvarende udstyr.
Med de nye TSI motorer på henholdsvis 122 hk og 160 hk er der dækning for, at Passat i 2008 mere end nogensinde byder på mere power, mere komfort, større miljøvenlighed og attraktive priser.


… Og nyheden
Oven i alle de andre tilbud fra Volkswagen er der Danmarkspremiere på den helt nye Tiguan. Tiguan er en SUV model i Golf-klassen. Den kan opleves – dvs. både ses og prøves – i 4Motion-versionen hos forhandlerne allerede nu.
Allerede inden præsentationen her i landet er Tiguan blevet en stor succes i hjemlandet Tyskland. Masser af ros og anerkendelse har den modtaget for sit design, sin teknik, køreegenskaberne og 5-stjernet (NCAP) sikkerhed.
Den nye Tiguan kan købes både som personbil til fem eller som Van til to personer på gule plader. Til at begynde med er der to motorer at vælge imellem. En benzinmotor med 150 hk henholdsvis en TDI motor med 140 hk. I løbet af året vil motorprogrammet til Tiguan blive bredere. Men karakteristisk for hele programmet er, at alle motorer vil være trykladede. Benzinmotorerne ved hjælp af både kompressor og turbo, TDI motorerne ved hjælp af turbo. Det betyder større effekt, lavere forbrug og dermed også lavere emission. Og det betyder også, at Tiguan kan trække en anhænger på 2000 – 2500 kg (afhængig af model). Der er tre udstyrsversioner at vælge imellem: Trend&Fun, Sport&Style og Track&Field, og prisen begynder ved 438.998 kr. (ex leveringsomkostninger). For Van begynder prisen allerede ved 234.092 kr. ( ex leveringsomkostninger og moms) og 271.750 kr. inkl. moms, ex leveringsomkostninger.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.