• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. november 2000 - Toyota

Rally Team PH's drenge stopper

Toyotakører stopper efter en flot karriere

En lynhurtig Celica er nu sat til salg. En lynhurtig Celica er nu sat til salg.

Den unge danske rallykører Anders Lysen fra Sorø har sat sin lynhurtige Toyota Celica GT4 til salg og stopper dermed en flot, men kort karriere i dansk rally sport.

"I foråret købte jeg en virksomhed i Sorø hvor vi beskæftiger os med autolakering. Vi har forrygende travlt i virksomheden og det kræver naturligvis meget af min tid. Ydermere er jeg i den lykkelige situation at jeg skal være far først i det nye år. Begge elementer har vægtet tungt i min beslutning", udtaler Anders Lysen.

"Jeg er overvældet over den støtte vi har fået fra vores sponsorer og den interesse og opmærksomhed som vi har fået både fra de lokale og de landsdækkende medier. Vores team af frivillige hjælpere har gjort en kæmpe indsats for os og dem skylder vi en stor tak", fortsætter Anders Lysen.

Team PH's drenge Sorø måtte udgå af weekendens sjette og sidste afdeling af danmarksmesterskabet i Bramming efter en mindre teknisk defekt. Teamet lå på dette tidspunkt til at vinde det danske juniormesterskab, men måtte overlade mesterskabet til en anden Toyotakører, nemlig Christian Jensen, som kører i en Toyota Corolla der tidligere har været ejet af Anders Lysen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.