• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. januar 2008 - Hyundai

Luksus-sedan fra Hyundai

Hyundai Genesis skal lege med de dyre drenge

Hyundai Genesis skal bide skeer med de dyre drenge Hyundai Genesis skal bide skeer med de dyre drenge

Hyundai
Koreanske Hyundai vil med sin ny baghjulstrukne sportssedan til at bide skeer med Mercedes, Lexus og BMW. Den store bil udstyres - i hvert fald på det amerikanske marked - med to V-6-motorer på henholdsvis 3,3 og 3,8 liter, der yder 264 eller 290 hk samt en 4,6 liters V-8-motor, der yder 375 hk med superbenzin. Med almindelig blyfri benzin er ydelsen "kun" 362 hk.
Bilen, der er mere rummelig end Mercedes Benz E- og BMW 7-rækken, vil have et lettere og mere stift karosseri end de to tyskere. I USA vil den blive solgt med en sekstrins automatgearkasse med benzinbesparende overdrive. Sæderne kan både køle
og varme ryggen, der er træpaneler, navigation, bag-kamera og et Lexicon-surroundanlæg, der yder 500 W. Forlygterne drejer ved svingning. Den er proppet med sikkerhedsudstyr og -systemer, så som ESC, otte airbags, automatisk vidues-affugter og regnsensorer. Bilen er 5 meter lang, 1,86 meter bred og knap 1,5 meter høj.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.