• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. januar 2008 - Chevrolet

Ny Chevrolet plus kørekort

Den ultimative gave til den 18-årige er fundet

Hvad kan en 18-årig forlange mere: Bil og kørekort på én gang? Hvad kan en 18-årig forlange mere: Bil og kørekort på én gang?

Bilpriser.dk
Den ultimative 18-års gave er fundet. I anledning af Louis Chevrolets 130 års fødselsdag i 2008 lancerer Chevrolet Danmark et helt nyt koncept: Køb en Chevrolet inklusive kørekort. Ja, selv billig forsikring og en tre-årig serviceaftale kan man købe og finansiere sammen med bilen. Tilbage er stort set kun udgifter til dæk og brændstof i de første tre år.

 
Chevrolet har udvalgt en række modeller, som man kan købe inklusive et kørekort til en værdi af ca. 11.000 kroner. Kørekortet skal man tage hos en af de køreskoler, som Chevrolet har indgået samarbejde med. Der er tale om en lang række køreskoler rundt om i landet. Disse køreskoler, som alle er medlem af Dansk Kørelærer-Union, garanterer en undervisning som svarer til den lovpligtige pakke til kørekort til personbil.
 
Tilbuddet gælder for følgende udvalgte modeller:
 
    * Matiz 0.8 S
    * Matiz 1.0 SE A/C
    * Kalos 1.4 SE 5d
    * Lacetti 1.6 SX C/C Louis
    * Nubira 1.6 SX 4d
    * Nubira St.car 1.6 SX
    * Epica 2.0 LT
    * Captiva 2.4 LS
 
Tre priseksempler:
 
Matiz 0,8 S med kørekort:
93.990 kr. = 1169 kr/md.
 
Matiz 0,8 S med kørekort og tre års forsikring:
102.990 kr. = 1261 kr./md.
 
Matiz 0,8 S med kørekort, tre års forsikring og tre års serviceaftale:
113.355 kr. = 1384 kr./md
 
Alle tilbud er inklusive mettallak.
 
Chevrolet-forhandlerne holder åbent hus i den kommende weekend den 12. og 13. januar, hvor man kan se modellerne og få en snak om tilbuddet. Man kan også læse mere på www.chevrolet.dk . Her er også en liste over de køreskoler, der er med i ordningen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.