• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. december 2007 - Ford

Mustang i flere udgaver

Mere sikkerhed og flere valgmuligheder i 2008-Mustang

Bilpriser.dk
Ford Mustang coupé kommer i midten af 2008 med glastag med indvendigt gardin, hvis man skulle ønske det - i hvert fald i USA. Men der er også andre Mustang-nyheder. Side-airbags bliver standard, kabinelyset får et stænk af stille luksus, og fortil kommer der nye og stærkere HID-lygter. Bilen kommer i tre nye farver, V6-coupé-modellen får 18 tommer hjul, og to nye Shelby-varianter ser dagens lys: Mustang Shelby GT og Mustang Shelby GT500KR. Førstnævnte er en blå model med en sølvstribe, og den kommer både som coupé og åben sportsvogn. Dens V8-motor på 4,6 liter yder 319 hk, og bilen er sænket cirka fem cm. Desuden har den stivere affjedring end standardmodellen.
Shelby GT500KR kommer som nævnt tilbage. I 2008-udgaven er der tale om en 40 års jubilæumsmodel, og den får den stærkeste motor, nogen Mustang nogensinde er kommet fra samlebåndet med. 540 hk skønner Ford-teknikerne at kunne vride ud af den 5,4 liter store V8-motor.
Ford Mustang er en af de bedst sælgende Ford-biler i USA. Og den åbne udgave er den mest solgte åbne sportsvogn i landet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.