• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. december 2007 - fpn.dk

Bilerne By bevarer nummerpladekontor

Der oprettes 30 nummerpladekontorer - plus ét i Silkeborg

Bilpriser
Bilforhandlerne i Bilernes By mister alligevel ikke muligheden for at hente nummerplader i deres egen by Silkeborg. Politireformen tidligere på året har ganske vist lukket landets 60 motorkontorer, men fremover udleveres der nummerplader fra landets 30 skattecentre plus et nummerpladeekspeditionskontor i Silkeborg, fortæller Morgenavisen Jyllands-Postens forbrugerhjemmeside fpn.dk.

»Vi åbner nummerpladeekspeditioner i alle 30 skattecentre og i Silkeborg,« oplyser Skat i en ny kampagne, der skal sikre, at bilisterne fremover ikke kører forkert.

I forbindelse med omlægningen ville staten have åbne for selvbetjeningsløsninger via internettet allerede fra 1. januar 2008. Det vil imidlertid tidligst ske 1. januar 2009.

Skat vil i forbindelse med med overtagelsen af nummerpladehåndteringen foretage en opdeling af kunderne, idet bilforhandlere vil få mulighed for at henvende sig ved en kvikskranke, mens private må nøjes med at stå i kø og vente på, at det bliver deres tur.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.