• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. november 2007 - Volvo

Volvo goes Vegas

Fem specialdesignede Volvo-biler på SEMA i Las Vegas

Caresto C70 er den ultimative cabriolet, bygget som en efterfølger til Caresto Hot Rod, som havde sin debut på sidste års SEMA-udstilling. Caresto C70 er den ultimative cabriolet, bygget som en efterfølger til Caresto Hot Rod, som havde sin debut på sidste års SEMA-udstilling.

Volvo
Da SEMA Show slog dørene op for årets udstilling af specialdesignede biler i Las Vegas, var Volvo på plads med flere biler end nogensinde. Hele fem biler var der blevet designet til denne lejlighed, spændende fra den nye Volvo XC70, over en toptunet S80, en iøjnefaldende C30, en C70 Cabriolet til en ægte 'hot rod'.

"Vi ville prøve at se, hvor langt vi kunne gå med de forskellige modeller, og personligt synes jeg, at resultatet er helt fantastisk," siger Lex Kerssemakers, der har ansvaret for Volvo's produktstrategi.

Caresto C70 er den ultimative cabriolet. Den er bygget som en efterfølger til den Caresto Hot Rod, som havde sin debut på sidste års SEMA-udstilling.

Ydelsen er øget fra 218 til 278 hk, og også det maksimale drejningsmoment har fået et kraftigt hop opad fra 236 til 325 Nm. Interiøret har også fået et nyt design med bl.a. håndsyet, kastaniebrunt læder.

Denne Hot Rod fik som nævnt sin debut på sidste års SEMA, men da den her fik en så fin modtagelse af publikum, har Volvo valgt at udstille den igen i år. Den er håndbygget af aluminium og kulfibre – herudover indeholder den mange Volvo-dele som f.eks. den centerplacerede 311 hk V8 motor.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.